WORKSHOP

Privé Workshop Hondenfotografie

Ik werk bij voorkeur 1 op 1 in mijn workshops. Alle aandacht gaat op deze manier naar jou als deelnemer. Ik geef de workshop op maat en jij als deelnemer, kunt er alles uithalen wat er voor jou in zit. Daarbij zie ik het als groot voordeel voor het welzijn van het hondenmodel, dat er niet meerdere camera’s om de hond gericht zijn.

In deze workshop leer ik je de praktische kant van hondenfotografie. Je bent al bekend met de belichtingsdriekhoek en gewend om je camera handmatig in te stellen. Je bent in het bezit van een spiegelreflex camera met een lichtsterke objectief .

Wat ga je leren in deze 2 uur durende privé workshop;

  • Waar moet je opletten bij de keuze van een locatie?
  • Hoe kies je de juiste achtergrond en hoe krijg je deze mooi zacht, zodat de hond alle aandacht krijgt in de foto?
  • Hoe werk je met natuurlijk licht?
  • Instellingen, belichting en scherpstellen
  • Waar let je op bij het bepalen van je compositie?
  • Hoe krijg je aandacht van de hond?
  • Op welke signalen van de hond moet je letten om de shoot zo stressvrij mogelijk te houden?
  • Hoe begeleid je de eigenaar(en)?

Ik regel een geschikt hondenmodel voor deze workshop. Wil je liever je eigen hond fotograferen? Dat kan, maar regel dan iemand die met je mee komt om de hond te begeleiden.

De workshop is inclusief een maand lang online ondersteuning. Je kunt mij nog diverse vragen stellen en foto’s opsturen waar ik je feedback op zal geven.

De workshop wordt gegeven in Gasteren of de directe omgeving. Heb je zelf een locatie in gedachten, in een straal van 50 km rondom Gasteren, dan kan dit ook. We overleggen van te voren of de locatie geschikt is. In dat geval worden er wel reiskosten a  € 0,26 per km, in rekening gebracht. De eerste 10 km zijn vrij van extra kosten.

Deze workshop is niet toegankelijk voor fotografen die zelf workshops aanbieden.

Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Privé Workshop Beeldbewerking in Photoshop CC ( Lightroom op verzoek )

Ben je tevreden met de foto’s die je maakt maar mis je voor je gevoel nog de WAUW factor? Zoek je nog naar je eigen stijl als het aankomt op beeldbewerking? Wil jij leren hoe je het maximale uit je foto kunt halen en doe je dat het liefst 1 op 1 of samen met een vriend of vriendin? Dan is deze workshop bij uitstek geschikt voor jou.

In deze 3 uur durende workshop doorlopen we mijn volledige workflow. Vanaf het importeren van de foto’s,  het bewerken in camera RAW en Photoshop CC en het uiteindelijke exporteren van de bestanden voor gebruik op social media en afdrukken.

Omdat ik het belangrijk vind dat je een eigen stijl ontwikkelt en je de technieken kunt toepassen op de foto’s die jezelf maakt, werken we alleen met foto’s van jezelf. Direct resultaat dus.

Deze workshop is uniek want ik kom naar jou toe. In een straal van 50km vanaf mijn woonplaats Gasteren, kom ik bij jou thuis of op locatie om de workshop, volledig prive, te geven. 

De workshop is inclusief een maand lang online ondersteuning. Je kunt mij nog diverse vragen stellen en foto’s opsturen waar ik je feedback op zal geven.

Deze workshop is niet toegankelijk voor fotografen die zelf workshops aanbieden.

Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lees voor boeking de Algemene Voorwaarden / Privacyverklaring


Binnenkort meer informatie over een in ontwikkeling zijnde online training beeldbewerking met photoshop.

© Copyright | Heidstra Fotografie

Niets op deze website mag overgenomen/gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

error: Content is protected !!