WORKSHOPS

Privé Workshop Hondenfotografie en Lightroom

Wil je meer weten over hondenfotografie en nabewerking in Lightroom en ben je op zoek naar individuele begeleiding? Dan is deze privé workshop zeker iets voor jou.

In een 4 uur durende workshop begeleid ik je 1 op 1 tijdens een fotoshoot en de nabewerking in Lightroom. We beginnen met de fotoshoot op een mooie locatie in Gasteren in Drenthe (nabij Assen) waarbij de theorie direct in de praktijk wordt toegepast. Een hondenmodel kan door mij geregeld worden maar je mag ook je eigen hond meenemen. Regel dan wel een begeleider die de hond goed kent, zodat je zelf kunt focussen op het fotograferen.

Tijdens de shoot leer je meer over hondengedrag, camera-instellingen voor portret en actie, sfeer en compositie en het aansturen van de eigenaren. In de nabewerking leer ik je de basis beeldcorrectie voor een RAW foto en dat kleine beetje extra om van je foto een echte “WOW plaat “ te maken. En heb je zelf nog specifieke wensen dan gaan we daar uiteraard  mee aan de slag.

Je volgt deze workshop dus individueel. Op eigen verzoek is het ook mogelijk deze workshop met twee personen te volgen. Er geldt dan een ander tarief.

Wat heb je nodig:

  • Je bent redelijk ervaren in het handmatig instellen van je camera. ISO, diafragma en sluitertijd zijn jou wel bekend.
  • Een digitale spiegelreflexcamera waarmee je in RAW kunt fotograferen.
  • Een laptop met reeds geïnstalleerde Lightroom Classic (eventueel een 7 daagse proefversie)

Locatie: Gasteren (Drenthe)

Dag/tijd: in overleg

Duur: 4 uur

Deelnemers; minimaal 1, maximaal 2 (op eigen verzoek)

Tarieven:

1 persoon € 95

2 personen € 170

 

Lees voor inschrijving de Algemene Voorwaarden

Privé Workshop Basis Digitale Fotografie

Hou je zelf ook van fotograferen en wil je de basis beter onder de knie krijgen? Heb je een spiegelreflex camera maar gebruik je altijd de automatische voorkeurstanden? Wil je op een ongedwongen, individuele manier, leren meer uit je camera te halen of je techniek verbeteren? Meld je dan aan voor deze privé workshop. De workshops worden naar eigen behoefte ingevuld en dus op maat aangeboden. Gedurende de workshop maken we een mooie wandeling door het Nationaalpark Brink en Esdorpen Landschap Drentsche Aa.

Je kunt de workshop alleen volgen of met meerdere personen, tot maximaal 6 deelnemers. Datum en tijd in overleg. De workshop duurt gemiddeld 3 uur.

Locatie: Gasteren (Drenthe)

Dag/tijd: in overleg

Duur: 3 uur

Deelnemers; minimaal 1, maximaal 6 (op eigen verzoek)

Tarieven:

1 persoon € 60

2 personen € 110

Groepen, max 6 personen € 35 pp

 

Lees voor inschrijving de Algemene Voorwaarden / Privacyverklaring

© Copyright | Heidstra Fotografie

Niets op deze website mag overgenomen/gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.