DE FOTOSHOOT

FOTOSHOOT HOND /PAARD  Het hebben van plezier, je ontspannen en ongedwongen voelen, dat is voor mij belangrijk tijdens een fotoshoot. Niet alleen voor de mens maar zeer zeker voor het dier. Rust en geduld, laat het maar gebeuren. Geen dwang en niets forceren. Kijken wat het dier je geeft i.p.v. het zelf teveel te willen sturen. Strak gekapt of smetteloos schoon, voor mij hoeft het niet. Ieder dier heeft zijn eigen persoonlijkheid. En juist die persoonlijkheid probeer ik in beeld te vangen. Daarom krijgen ze tijdens de shoot zoveel mogelijk de ruimte, worden ze in hun waarde gelaten. Ik zie graag dat de eigenaar het karakter van het dier in de foto’s herkent, de emotie voelt.

Beheersing van basis commando’s is wel prettig maar geen absolute noodzaak. Zeker niet wanneer het om puppies gaat. Het is fijn wanneer de hond in staat is om, al is het maar kort, op een bepaalde plek te blijven staan, liggen of zitten. Kan dit niet zonder een lijn dan is dat geen enkele belemmering. Lijnen en halsbanden kunnen met behulp van photoshop verwijderd worden.

Dieren zijn belangrijk voor mij, herinneringen ook. Ik fotografeer om vast te leggen wat je misschien niet altijd meteen ziet. Hoe mooi het dier is en wat het uitstraalt; rust, kracht, wijsheid, ondeugendheid, verbondenheid. Het fotograferen in natuurlijk licht en mijn beeldbewerking, zorgen er voor dat deze blijvende herinnering, als sfeervolle Wall Art aan de muur te hangen is.  Ik ben blij wanneer ik hoor dat mensen een shoot bij mij als iets moois en plezierigs hebben ervaren. Dat ze genoten hebben van hun dier(en) en natuurlijk gelukkig zijn met het eindresultaat.

De shoots vinden plaats in een straal van 50 km rondom Gasteren (Drenthe)


Lees voor boeking de Algemene Voorwaarden / Privacyverklaring


KINDERSHOOT  (eind maart 2019, nieuw aanbod)

© Copyright | Heidstra Fotografie

Niets op deze website mag overgenomen/gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

error: Content is protected !!