FOTOSHOOTS

FOTOSHOOT HOND / PAARD  

Deze shoots vinden altijd buiten plaats, in het natuurlijk licht.

Recpect voor en het welzijn van de dieren staat altijd voorop. Er wordt ze ruimte geboden om zichzelf te zijn, niets gebeurt onder dwang of geforceerd. Zo wordt de eigenheid van het dier vastgelegd en de band die er tussen dier en eigenaar bestaat. Ontspanning en plezier voor dier en eigenaar, is het belangrijkste, we nemen hiervoor ook alle tijd. Ik fotografeer geen honden met slipkettingen, stroom/geluidsbanden of gentle leaders om. Dit geldt ook voor honden die kleding dragen (tenzij aangetoond functioneel voor de hond)  Beheersing van basis commando’s is wel prettig. De hond zal bijvoorbeeld in staat moeten zijn om, als is het maar kort, op een bepaalde plek te blijven staan, liggen of zitten. Pups zijn hierop uiteraard een uitzondering.  Kan uw hond niet los, dat is geen enkele belemmering. Lijnen en halsbanden kunnen met hulp van photoshop verwijderd worden.

Tarief: Fotoshoot € 75

Max 2 honden van dezelfde eigenaar. Meerprijs extra hond/ paard van dezelfde eigenaar € 15

Inclusief: alle foto’s naar keuze, in een laag resolutie bestand met bescheiden logo. Geschikt voor gebruik op social media. Niet geschikt voor afdrukken. Keuze uit minimaal 10 bewerkte foto’s.

Afdrukken en /of Wall Art bijbestellen is mogelijk, zie Afdrukken & Wall Art.

Reiskosten: € 0.26 per km, eerste 10 km vrij.

Lees voor boeking de Algemene Voorwaarden.

 

MAGISCHE KINDERSHOOT

In deze fotoshoot gaan kinderen op avontuur. De shoots vinden altijd buiten plaats, in het natuurlijk licht en met een vleugje magie.

De sfeer van de foto’s wordt met behulp van photoshop en kleine props, omgetoverd in een sprookje waarin de kinderen hun eigen hoofdrol mogen spelen. We regisseren maar een heel klein beetje, het lekker vrij kunnen spelen staat voorop. We nemen alle tijd die nodig is om de kinderen op hun gemak te stellen en in hun eigen wereldje te laten stappen. Als fotograaf voeg ik in de nabewerking dat kleine vleugje magie toe.

 

Tarief: Fotoshoot € 95,-

Max 2 kinderen van hetzelfde gezin. Meerprijs extra kind van het eigen gezin € 15

Inclusief: alle foto’s naar keuze, in een laag resolutie bestand met bescheiden logo. Geschikt voor gebruik op social media. Niet geschikt voor afdrukken. Keuze uit minimaal 5 bewerkte foto’s.

Afdrukken en /of Wall Art bijbestellen is mogelijk, zie Afdrukken & Wall Art.

Reiskosten: € 0.26 per km, eerste 10 km vrij.

Lees voor boeking de Algemene Voorwaarden / Privacyverklaring

 

 

 

 

© Copyright | Heidstra Fotografie

Niets op deze website mag overgenomen/gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.