HET SAMEN ONDERWEG TRAJECT

Een peroonlijk begeleidingstraject

Ontdek, ontwikkel en geniet van je eigen fotografie talent!

Vang dat Vleugje Magie in je Fotografie!

Ja stuur mij meer informatie over het dit traject!

LEREN DOOR TE DOEN

Wil je het fotograferen echt leren dan moet je het vooral veel doen. Dat geldt natuurlijk voor het onder de knie krijgen van de basis maar zeker wanneer je besluit om honden te gaan fotograferen. Veel proberen, fouten durven maken, kennis opdoen en jezelf blijven verbazen. Het kan ook zijn dat je al een tijdje fotografeert maat dat je opzoek bent naar meer verdieping, inspiratie, ontwikkeling. Het uitbreiden van je vaardigheden en kennis.

EN DAN MOET JE HET ZELF GAAN DOEN

Fotograferen leer je niet in een dag of 1 workshop. Hondenfotografie al helemaal niet. Je merkt dat wanneer je het zelf moet gaan doen, de praktijk er ineens heel anders uit ziet. Je komt vaak van alles tegen wat niet direct goed gaat. Ogen niet scherp, compositie niet goed, hond gaat lekker zijn eigen gang en gunt je geen blik waardig. En de begeleider van de hond lijkt jou niet te snappen en wordt ongeduldig. Die camera zet je maar weer op de automaat anders zijn veel van je foto’s straks mislukt. Je kunt je vragen bij niemand kwijt en je raakt steeds meer teleurgesteld in het eindresultaat. De lol gaat er wel een beetje af. Je dure camera ligt te verstoffen in de kast. 

Gemiste dromen, talent en kansen!

SAMEN ONDERWEG

Daarom ben ik met dit 1:1 Samen Onderweg Traject gestart. Ik geef je 12 weken lang persoonlijke begeleiding. We stoken het vlammetje bij jou op en zorgen dat het blijft brandend. Jij stelt je eigen doelen en samen zorgen wij ervoor dat je ze gaat behalen.

Vang de Magie van jouw Fotografie!

In mijn 1:1 Samen Onderweg traject gaan we dat realiseren. Jij gaat het doen, ik ga je helpen! Wil je weten hoe? Vraag de brochure Het 1:1 Samen Onderweg Traject aan voor meer informatie!