Je voelt je aangetrokken tot mijn fotografiestijl maar je hebt nog wel wat belangrijke vragen. Wat wordt er precies van jou en je hond of paard verwacht tijdens een fotoshoot? Is zo’n fotoshoot wel iets voor jullie? Wat is de investering? Hoe ga ik als fotograaf om met jouw trouwe maatje en hebben we wel een beetje aansluiting? Om je zo goed mogelijk te informeren kun je hier een gratis Introductiegids downloaden. Hierin beschrijf ik mijn kijk op het fotograferen van dieren en waarom mijn fotoshoots daarmee anders zijn. Zo leer je mij alvast en beetje kennen. Kun je kijken of het iets voor jullie is en zo een weloverwogen keuze maken.

Let op! heeft u gids niet in uw mail of spambox ontvangen? Stuurt u mij dan een Whats-app of e-mail bericht. Dan stuur ik u de gids als nog handmatig toe.

Wanneer je een fotoshoot heb geboekt,  ontvang je per email een meer praktische informatiegids. Hierin staat uitvoerig beschreven hoe een fotoshoot in zijn werk gaat en hoe je je hierop kunt voorbereiden. Neem gerust contact op wanneer er nog vagen of opmerkingen zijn.


TAV COVID 19 MAATREGELEN (dd 18-01-2021):

Fotoshoots zijn wel in te plannen na 9 februari. Aan de hand van de dan geldende COVID maatregelen bekijken we of de shoot kan doorgaan of dat we de shoot verplaatsen.

Tot tenminste 9 februari zijn er, tot mijn grote spijt, geen shoots te plannen.

Download hier de gratis Introductiegids.

DOWNLOAD

Verstuur de Introductiegids naar:

U gaat akkoord met het gebruik van uw emailadres voor het toezenden van deze gids. Uw emailadres zal niet worden gebruikt ten behoeve van emailmarketing.

Download hier de Productgids 2021

DOWNLOAD

Verstuur de Productgids 2021 naar

U gaat akkoord met het gebruik van uw emailadres voor het toezenden van deze gids. Uw emailadres zal niet worden gebruikt ten behoeve van emailmarketing.

COVID-19 maatregelen:
Ik hanteer de volgende afspraken om te voldoen aan de RIVM regels en om ons zelf zo prettig mogelijk te voelen binnen de huidige omstandigheden:
  • We schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.
  • Bij klachten, (hoesten, niezen, verkoudheid, kortademigheid of koorts,) gaat de shoot niet door en plannen we een nieuwe datum.
  • Er kan maximaal 1 persoon bij de shoot aanwezig zijn.
  • Drukte wordt standaard tijdens een shoot gemeden.
  • De algemeen geldende regels rondom handhygiëne en niezen/hoesten in de elleboog.