De fotosessies worden altijd gepland in de ochtend of, in de zomer, in de late namiddag en avond. Ik fotografeer alleen met natuurlijk licht en de lichtomstandigheden zijn rond deze tijden vaak het mooist. Wanneer je een fotosessie hebt geboekt ontvangt je per email mijn Fotoshoot Gids.

Hierin staat uitvoerig beschreven hoe alles in zijn werk gaat, wat je kunt verwachten en hoe je je kunt voorbereiden. Wanneer er nog vragen zijn of opmerkingen dan is het altijd mogelijk om nog even telefonisch contact te hebben met elkaar.

Hondenfotografie is een vak apart en vraagt, naast een goede techniek, vooral om veel geduld en kennis van honden en hun gedrag. Inleven in de belevingswereld van het dier is belangrijk. Tijdens de fotoshoot zijn de toverwoorden: beleven, plezier maken, ontspanning, ruimte en geduld. Niets moet en alles mag. De honden zijn voor mij altijd leidend in de shoot. Niets wordt onder dwang uitgevoerd. De honden mogen zo vaak weglopen, rondsnuffelen en pauze houden als nodig is. We gaan dus niet voortdurend iets proberen waarvan de hond al lang heeft aangegeven het niet te willen.

Daar kunt je volledig gerust op zijn. Ik ben naast fotograaf opgeleid tot gevorderd kynologisch masseur. Dit maakt dat ik goed instaat ben om de gemoedstoestand van jouw hond te lezen, stresssignalen op te pakken en rust te herstellen. We nemen de tijd die we nodig hebben. De ervaring leert dat een gemiddelde shoot ongeveer een uur tot anderhalf uur duurt. Heeft de hond veel ruimte nodig dan kan dit uitlopen tot twee uur. De shoot zal voor jou en je dier een mooie en vooral ontspannen belevenis zijn. Met een eindresultaat dat je als blijvende herinnering, vol trots aan de wand zult hangen. Waarin jij je hond volledig zult herkennen en de emotie zult voelen.

Wanneer je weer thuis bent en jouw hond(en) moe maar voldaan liggen te slapen, ondergaan de foto’s een kritische blik en selecteer ik de beste 10. Deze foto’s krijgen allemaal hun eigen beeldbewerking. Eén voor één worden ze uitgewerkt tot een prachtige en unieke eyecatcher voor jouw interieur. Ik streef er naar uw foto’s binnen twee weken af te hebben. In drukke periodes kan dit uitlopen tot drie weken. De bewerkte foto’s worden op een afgeschermde pagina op de website geplaatst. Je ontvangt een email of whatsapp bericht met daarin een wachtwoord.

Vervolgens kun je de foto’s op de website bekijken. Wanneer je een definitieve keuze hebt doorgegeven krijgt je een factuur. Je betaalt dus alleen wanneer je tevreden bent met het resultaat. Na betaling wordt de opdracht voor het drukken van de foto’s aan het fotolab doorgegeven. Wanneer de foto’s goed zijn, stuur ik ze naar het opgegeven adres. Tevens ontvangt je de digitale bestanden voor social media op je emailadres, via We Transfer. Je kunt de bestanden vervolgens rechtstreeks downloaden.

Prijsindicatie:

Fotoshootpakketten: vanaf €89
Wall Art: vanaf €80
Afdrukken: vanaf €9

Voel jij je aangetrokken tot mijn stijl van fotograferen? Wil je een ontspannen shoot beleven waarin zowel jij als je dier, genieten van het moment? Waarin alles mag en niets moet? Wil je graag een mooie eyecather als een Fine Art beeld aan je muur?

Via het contactformulier kom ik graag persoonlijk met je in contact en kan ik je voorzien van alle informatie en een prijsindicatie. Graag tot horens en tot ziens.