ONLINE TRAINING

Persoonlijke Online Training Beeldbewerking

Je bent tevreden met de foto’s die je maakt maar in de beeldbewerking kom je er nog niet helemaal uit. Je wilt iets creëren in je foto maar het wil niet goed lukken. Je vraagt je regelmatig af "hoe doen ze dat toch? " In deze online training via Skype gaan we aan de slag met jouw foto en het thema wat je hebt gekozen. Je hebt een specifieke foto waar je graag mee aan slag wilt en je weet ook welk resultaat je graag in deze foto terug wilt zien. Dat is het thema waar je voor kiest en daar gaan we mee aan de slag.

Meer informatie
ONLINE TRAINING

Online Training Volledige Workflow met Adobe Photoshop CC

Je bent al wel tevreden met de foto's die je maakt want de techniek heb je al aardig onder de knie. Alleen op het gebied van beeldbewerking ben je nog op zoek naar extra kennis. Je weet nog niet helemaal wat je allemaal uit een RAW bestand kun halen. Je wilt graag dat je foto die extra WAUW factor krijgt.

Meer informatie
WORKSHOP i.v.m COVID-19 voorlopig niet beschikbaar

1 op 1 Workshop Hondenfotografie en Beeldbewerking

Je kunt wel zeggen dat hondenfotografie een vak apart is. Niet iedereen lukt het om een hond ontspannen op een foto te krijgen en het hierin het karakter van het dier goed te vangen. Wil jij de fijne kneepjes van deze tak van fotografie leren of wil je hierin je bestaande vaardigheden verbeteren? Wil je het maximale uit je foto's halen en ben je nog op zoek naar de WAUW factor? Meld je dan nu aan voor de 1 op 1 Workshop Hondenfotografie en Beeldbewerking in Photoshop CC.

Meer informatie