ONLINE BEGELEID CURSUSTRAJECT

Cursus Dromerige Beeldbewerking met Adobe Photoshop

Binnenkort vind je hier meer informatie over dit unieke nieuwe cursustraject. Je start als beginner op gebied van Photoshop. Na het volgen van dit cursustraject, bezit je een geheel eigen workflow, waarmee je een dromerige, sprookjesachtige sfeer kunt creëren in je foto's. Alle basistechieken om het maximale uit je raw foto te halen, komen aan de orde. Ik leer je alles van het begin tot het einde....Beeldwerking heeft straks voor jou geen geheimen meer.
Deze cursus wordt in een kleine groep gegeven, verdeeld over een meerdere weken en geheel online door mij begeleid.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van deze cursus? Meld je dan vrijblijvend aan als Early Bird. Zodra er meer informatie komt en we gaan starten met de inschrijving, krijg jij als eerste bericht.

Ik meld me aan als Early Bird
RIVM maatregelen worden gewaarborgd!

Prive Workshop Hondenfotografie

Je kunt wel zeggen dat hondenfotografie een vak apart is. Niet iedereen lukt het om een hond ontspannen op een foto te krijgen en het hierin het karakter van het dier goed te vangen. Wil jij de fijne kneepjes van deze tak van fotografie leren of wil je hierin je bestaande vaardigheden verbeteren? Vind je het 1 op 1 leren prettiger dan in een groep? Meld je dan nu aan voor de Prive Workshop Hondenfotografie.

Meer informatie