DE MAGIE VAN BEELDBEWERKING

Een persoonlijke online training, volledig op maat

CREËER JE EIGEN SFEER

Ontdek in een 1:1 sessie, de Magische mogelijkheden van Beeldbewerking en haal alles uit jouw foto.

Meld je aan op voor een persoonlijke 1:1 sessie waarin we samen jouw vaardigheden in beeldbewerking gaan verbeteren.

“HOE DOEN ZE DAT TOCH”?

Fotograferen, dat lukt je wel. Maar hoe krijg jij nu die sprookjesachtige sfeer in jouw foto’s? Je ziet het veel op social media. Mooie dromerige foto’s van dieren en kinderen, omgeven met een magisch sfeertje. Hoe doen ze dat toch?

“TUTORIALS”

Ze zijn er genoeg, filmpjes op YouTube, online programma’s met nog meer losse filmpjes. Je kijkt ze met veel enthousiasme maar je zit nog steeds met vragen, mist de samenhang en de structuur. Of ga je naar workshops van een dag of dagdeel. Je wordt overladen met werkwijzen en technieken, leert heel veel. Maar eenmaal thuis achter je laptop, blijk je weinig te hebben onthouden van al die informatie. 

“JE GAAT ERVOOR”

Heb jij het nog niet voldoende in de vingers? Krijg jij nog niet die sfeer in jouw foto’s, waar je naar op zoek bent? Wil jij je vaardigheden in beeldbewerking nu eens en voor altijd verbeteren maar doe je dat liever niet in een groep? Kies jij graag voor een dag en tijd die jouw uitkomt? 

Ik ga graag samen met jouw aan de slag!

 

WIL JIJ…

* Meer sfeer en magie in jouw foto’s

* Meer opvallen met je eigen stijl

* Jouw foto’s naar een volgend level tillen

* Persoonlijk contact in een 1:1 sessie.

* Selectief aan de slag met de technieken die jij wilt verbeteren?

* Eindelijk eens goed worden in Beeldbewerking

* Niet meer aanmodderen maar direct hulp krijgen bij wat niet lukt?

Dan is deze Persoonlijke Online Training

precies waar jij naar op zoek bent

We gaan samen aan de slag in Adobe Photoshop met de technieken die jij wilt verbeteren. Er is ruimte om zeker twee technieken uitgebreid aan bod te laten komen. We maken gebruik van jouw eigen RAW foto. Volledig op maat, aangepast aan jouw wens en behoefte.

Technieken die je kunt gebruiken om de kracht van je foto naar voren te halen. De sfeer te creëren die jij voor ogen hebt. Jouw ideeën, jouw stijl.

Schrijf je nu in voor de Persoonlijke 1:1 Online Training De Magie van Beeldbewerking

DATA: in overleg

INVESTERING: €149,97

Ja ik geef me op voor een op maat gemaakte 1:1 sessie

Aan welke technieken kun je o.a. denken?…

*  Selecteren en maskeren

* Storende objecten verwijderen

* Compositie wijzigen

* Kleuren aanpassen

* Licht versterken

* Contrast aanbrengen

* Verscherpen/ accentueren

* Vignetering

HOE WERKT HET?

Deze 1:1 training worden gegeven via ZOOM. We plannen een dag en tijd in overleg. Je krijgt een een link met een uitnodiging, via de mail toegestuurd. Je moet ZOOM eenmalig downloaden. Dit is gemakkelijk en gratis.

De 1:1 sessie duurt ongeveer 1,5 uur. We werken met je eigen RAW foto. Direct resultaat met de foto’s zoals jij ze maakt! Dit bestand stuur je me van te voren toe, inclusief vermelding van de technieken die je graag zou willen leren.

De sessie wordt opgenomen zodat er na afloop een replay video voor jou beschikbaar is. Kijk je alles op je gemak nog eens weer terug.

Voor deelname heb je naast een RAW foto (‘s) een laptop of desktop nodig met audio en camera. Wil je het geleerde gelijk in de praktijk brengen dan zal je over Adobe Photoshop moeten beschikken .

 Deze persoonlijke training is het meest geschikt voor dieren-en kinderfotografen.

1:1 trainingen zijn helaas niet toegankelijk voor deelnemers die zelf soortgelijke online trainingen, masterclasses, workshop of scholing aanbieden.

Persoonlijke 1:1 Online Training

de Magie van Beeldbewerking

Creëer de sfeer waar jij naar op zoek bent. Til je foto’s naar een next level
Wanneer: in overleg
Investering: €149.97

Hi ik ben Marchien

Ik ben een zeer gepassioneerd Fine Art Dierenfotograaf. Het fotograferen van dieren, het vertellen van een verhaal of laten delen van een emotie is wat is het liefste doe. Dieren zijn altijd echt, zonder oordeel, zonder verwachtingen, levend in het hier en nu. Ze geven me rust en een intens gevoel van blijheid. Ik hou ook erg van de magie van de natuur. Ik laat dit graag terug zien in mijn foto’s. Ze krijgen hiermee een dromerige, wat sprookjesachtige uitstraling.

Waar ik ook erg veel energie van krijg en bijzonder enthousiast van wordt, is wanneer ik anderen die van fotograferen houden, nieuwe vaardigheden mag leren op gebied van beeldbewerking. Zorgen dat ze zich verbazen en wel moeten glimlachen, als ze kijken naar het eindresultaat van hun eigen foto’s. Omdat ik weet hoe blij je daar van kunt worden. Ik vind het geweldig leuk om mijn kennis met anderen te delen. Ben jij er klaar voor om de magie van beeldbewerking te leren?

Persoonlijke 1:1 Online Training

de Magie van Beeldbewerking

Creëer de sfeer waar jij naar op zoek bent. Til je foto’s naar een next level
Wanneer: in overleg
Investering: €149.97
Meld je aan voor een 1:1 sessie