Skip to main content
Verhalen

𝐅𝐈𝐍𝐄 𝐀𝐑𝐓 𝐅𝐎𝐓𝐎𝐒𝐇𝐎𝐎𝐓 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋

By 24 januari 2022No Comments
𝙑𝙞𝙚𝙧 𝙎𝙚𝙞𝙯𝙤𝙚𝙣𝙚𝙣 𝙎𝙝𝙤𝙤𝙩
𝗣𝘂𝗽𝘀
Zijn ze net 2 weekje oud, gaan de oogjes open. Veel slapen en melk drinken. Vanaf een week of vier beginnen ze met lopen. Nog geen 4 weken later rent het op een drafje, met kwispelend staartje en een blij koppie, met je mee over het zandpad. Hoe is het toch mogelijk en wat gaat de groei van pups razendsnel. Het blijft me verbazen.
𝗗𝗲 𝘀𝗲𝗻𝗶𝗼𝗿
En op het moment dat ze echt oud gaan worden, zie je de grijze haren verschijnen. Gaat alles een stapje trager en komen er misschien wat lichamelijke ongemakken. Dan hoop je dat het niet te snel gaat, dat je nog vele seniorenwandelingetjes mag beleven en herinneringen mag maken.
𝗩𝗲𝗲𝗹 𝘁𝗲 𝘀𝗻𝗲𝗹
Het leven van de hond gaat veel te snel en het samen zijn met ons duurt daarmee altijd veel korter dan we zouden willen. Intens genieten van elk moment is daarom belangrijk, het vastleggen van deze momenten ook.
Precies de reden waarom ik de 𝗙𝗶𝗻𝗲 𝗔𝗿𝘁 𝗙𝗼𝘁𝗼𝘀𝗵𝗼𝗼𝘁 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 “𝗩𝗶𝗲𝗿 𝗦𝗲𝗶𝘇𝗼𝗲𝗻𝗲𝗻 𝗦𝗵𝗼𝗼𝘁”, in mijn aanbod heb. Vier fotoshoots in de elkaar opvolgende seizoenen, voorjaar, zomer, herfst en winter. Je ziet je pup opgroeien, of je puber volwassen worden. Of je volgt je ouder wordende senior, in het maken van misschien wel de meest waardevolle herinneringen.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: