Skip to main content
Elke foto vertelt een verhaal. Het gevoel, de emotie en de ervaring van hond en eigenaar. Een verhaal wat dus altijd weer anders is en anders wordt beleefd. Je kunt met verschillende redenen een fotoshoot voor je hond boeken. Wat mensen echter allemaal gemeen hebben is de immense liefde en vriendschap die ze met hun viervoeter ervaren. Mensen die bij mij komen kun je echt hondenmensen noemen. En dat is in mijn beleving iets anders dan een mens met een hond πŸ˜‰.
Β 
Voor Gerda was deze shoot iets wat ze niet meer wilde uitstellen. Ook iets wat ze een jaar geleden niet had gekund. Jazzy & Joy, beide 4 jaar oud, zijn meer dan belangrijk voor haar. Deze twee dames hielpen haar door een revalidatie en verwerkingsproces heen. Toen alles veranderde na een vervelend ongeval. Twee puppy’s tegelijk, terwijl er gerevalideerd moest worden. Ze was vastbesloten, tegen alle adviezen van haar omgeving in. Ze gaven bergen met troost toen ze haar geliefde paard, ten gevolge van het ongeluk moest verkopen. Bewegen en naar buiten gaan, werd met twee opgroeiden honden, een must. β€œRevalidatie wandelingen” veranderden in genietmomenten. Waarbij ook nu nog elke dag, de aanwezige pijn even β€œvergeten” wordt.
Β 
Gerda hoeft zich nooit alleen te voelen want de beide dames zijn altijd bij haar. De een links op de bank en de ander rechts. De band is hecht, bij beide weer helemaal anders. Jazzy de Oud Duitse Herder is haar schaduw. Zij waakt over haar gemoedsrust en haar veiligheid. Weigert te eten wanneer Gerda in het ziekenhuis ligt. Ze is serieus maar doet ook haar best om je tot spel te verleiden. Golden Retriever Joy daarentegen is de clown van het stel. Ze doet haar naam volledig eer aan. Een hond vol blijheid, een echte pleziermaker. Stilstaan is zonde, dan mis je alle leuke dingen. Dus ren, spring, duik en verwonder….πŸ₯³
Β 
Twee verschillende honden in ras maar vooral als individu. Ze hebben beide veel te bieden en geven het zonder terughoudendheid. Op dezelfde manier krijgen ze van Gerda een berg aan liefde, vriendschap, zorg en veiligheid. En wat mij betreft het meest belangrijke, de vrijheid om hond te mogen zijn! Was dit maar aan alle honden gegund!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: