Skip to main content

Hippo, geboren op Gran Canaria en als pup naar Nederland gekomen. In haar eerste drie levensjaren al teveel plekken gehad, te weinig veiligheid, te weinig liefde, te weinig begrip, geen vertrouwen. Daar ga je als hond natuurlijk niet zo goed op. Dus toen ze 3 jaar was en bij Emma kwam, was die lieverd bang voor alles. Mannen en boze stemmen in het bijzonder. Het was hard werken om haar vertrouwen te krijgen, rust te brengen en meer zelfvertrouwen te geven. Maar dat is heel goed gelukt.

Inmiddels woont ze al weer 6 jaar bij Emma in Friesland. Emma heeft haar geleerd de meeste van haar angsten te overwinnen, of ze hebben samen een manier gevonden om er goed mee om te gaan. Ze geniet volop van het leven. Nu een senior van 9 jaar maar dat verraden alleen de grijze haartjes rond haar snoet. Want tjonge wat is ze snel, wat heeft ze een power en souplesse. Een ster in agility, als het mooi weer is tenminste. Want met kou en regen blijft mevrouw liever thuis. Haar favoriete plekje is ’s avonds, lekker opgekruld, bij Emma op de bank.

Tijdens de shoot was ze een echt model. Staande op een mooi plekje, ging ze dan weer met haar hoofdje subtiel naar links, dan weer naar rechts. Kin omhoog of een sterke blik in de camera. Een droommodel. Maar denk nu maar niet dat ze dit voor ons deed hoor….welnee. Hippo was op haar heerlijke, vrije hondenmanier aan het genieten van haar omgeving. Informatie verzamelen, op je gemakje observeren, oortjes omhoog en neusje vooruit….Dat is hoe we het willen zien Hippo…..wees jij maar lekker een lieve, hele knappe en zelfverzekerde hond.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: