Skip to main content

Ik ben een Dierenfotograaf, dieren zijn mijn ding. Mijn foto’s maak ik met hart en ziel. Ze laten zien waar ik van hou, wie ik ben. De bijzondere band die we kunnen hebben of voelen met onze dieren en de magie van de natuur. Om daarmee een verhaal te kunnen vertellen, emoties mee te delen. Zo ook die van Ravi en Jacolies.

Ravi is bij Jacolies thuis geboren. Hij was niet haar eerste keus voor de pup die zou blijven. Ze had een ander snoetje op het oog. Maar met zijn eigenwijze karakter en aanwezigheid speelde hij zichzelf al snel in de kijker. Hij had natuurlijk al lang bedacht dat hij moest blijven. Als ik haar vraag waarom de keuze op Ravi was gevallen zegt ze nuchter; hij heeft mij gekozen. Ik hoeft niet door te vragen, want zoiets snap ik volledig.

Nu maakt Ravi haar blij, voelt ze zijn onvoorwaardelijke liefde, groeit hun bijzondere vriendschap. Nergens is het nu beter dan thuis, op de bank, met een slapende Ravi dicht tegen haar aan.

Soms zit het in het leven niet mee, gaan de dingen niet zoals je had bedacht. Volgt er verdriet, boosheid of teleurstelling. Jacolies heeft gekozen vanuit haar intuïtie en krijgt in Ravi dat wat ze nu het meeste nodig heeft; onvoorwaardelijke en niet oordelende liefde en vriendschap. Maar niets komt vanzelf. Liefde, respect, vertrouwen en veiligheid zijn de pijlers en horen altijd maar dan ook altijd wederkerig te zijn. Dus Ravi, bereid je maar vast voor kleine vent, want ik weet zeker dat Jacolies je er mee zal overweldigen. Tot de volgende keer, als je later groot bent😘

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: