Je (huis) dieren horen bij je, zijn een onderdeel van je gezin, van je leven. Ze geven je liefde en vriendschap en verdienen een mooie plek in huis. Omdat je trots op ze bent, veel van ze houdt. Of als herinnering, wanneer de dag komt dat je helaas afscheid van ze zult moeten nemen. Mooie foto’s zijn zo ontzettend waardevol. Ze hebben een emotionele waarde en zijn onvervangbaar.

Je mobiele telefoon staat vast vol met foto’s van je geliefde viervoeter. Dierbare herinneringen maar niet echt geschikt om als schilderij aan de muur te hangen. Best lastig om zelf een foto te maken waarin je het karakter van je dier vangt, jullie speciale band kunt vastleggen. Ik doe het graag voor jou! Laat je een genieten van je dier tijdens de shoot en vanzelfsprekend van het eindresultaat.

Je dier hoeft geen topmodel te zijn om aan mijn fotoshoot deel te nemen. Die precies doet wat wij willen en wanneer wij het willen. In tegendeel!
In mijn kijk op dierenfotografie bepaalt het dier hoe een shoot verloopt en welke foto’s er gaan ontstaan. Zij gaan altijd boven het “het perfecte plaatje”. Dat maakt dat mijn fotoshoots anders zijn dan bij andere fotografen.

Wil jij weten wat ik hier mee bedoel en of ik dan jou fotograaf ben? Download dan hier de gratis Introductiegids voor meer informatie. Ook de tarieven vind je hier in terug. Zo leer je me alvast een beetje kennen, kun je kijken of ik iets voor je kan betekenen en een weloverwogen keuze maken.

Download hier de gratis Introductiegids.

DOWNLOAD

Verstuur de Introductiegids naar:

Ik ga akkoord met gebruik van mijn e-mailadres voor het toezenden van deze gids.

Graag ontvang ik nieuws en aanbiedingen van Heidstra Fotografie per e-mail. (= incidenteel)

FOTOSHOOT BOEKEN

Download hier de Productgids 2021/2022

DOWNLOAD

Verstuur de Productgids 2021 naar

Ik ga akkoord met gebruik van mijn e-mailadres voor het toezenden van deze gids.

Graag ontvang ik nieuws en aanbiedingen van Heidstra Fotografie per e-mail. (= incidenteel)

Privacyverklaring
COVID-19 maatregelen:
Ik hanteer de volgende afspraken:
  • Bij klachten, (hoesten, niezen, verkoudheid, kortademigheid of koorts,) gaat de shoot niet door en plannen we een nieuwe datum.
  • We schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.
  • De algemeen geldende regels rondom handhygiëne en niezen/hoesten in de elleboog.
  • Drukte wordt standaard tijdens een shoot gemeden. Tevens is er bij voorkeur niet meer dan 1 volwassen persoon aanwezig tijdens een shoot (maximaal 2, bij meerdere dieren)