WORKSHOP

1 op 1 Workshop Hondenfotografie en Beeldbewerking

Je kunt wel zeggen dat hondenfotografie een vak apart is. Niet iedereen lukt het om een hond ontspannen op een foto te krijgen en het hierin het karakter van het dier goed te vangen. Wil jij de fijne kneepjes van deze tak van fotografie leren of wil je hierin je bestaande vaardigheden verbeteren? Wil je het maximale uit je foto's halen en ben je nog op zoek naar de WAUW factor? Meld je dan nu aan voor de 1 op 1 Workshop Hondenfotografie en Beeldbewerking in Photoshop CC.

Meer informatie
WORKSHOP

Privé workshops Beeldbewerking Hondenfotografie met Adobe Photoshop CC

Je bent tevreden met de foto’s die je maakt maar in de beeldbewerking kom je er nog niet helemaal uit. Je bent opzoekt naar je eigen stijl, je weet nog niet helemaal wat je allemaal uit een RAW bestand kun halen en je hebt geen of minimale kennis van Adobe Photoshop CC. Maar je wilt graag je foto’s een eigen stijl meegeven en die extra WAUW factor toevoegen. Meld je dan aan voor de Privé Workshop Basis Beeldbewerking Hondenfotografie met Adobe Photoshop CC.

Meer informatie
WORKSHOP

Groepsworkshop Stijl & Beeldbewerking

Fotografeer jij voornamelijk honden of paarden? Ben je nog op zoek naar je eigen stijl in beeldbewerking of wil je deze juist verder ontwikkelen? Vind je het leuk om er in een kleine groep, van maximaal 4 deelnemers, over te praten. De technieken in Adobe Potoshop te leren om je foto's eigenheid te geven? Dan is deze kleinschalige groepsworkshop Stijl & Beeldbewerking zeker iets voor jou.

Meer informatie