Skip to main content

Start met de Magie van Photoshop

Gratis Online Masterclass

Woensdagavond 19 Juli 2023 

19.00-20.30 uur

via ZOOM

Wil jij dat beetje extra meegeven aan je foto’s maar heb je geen idee van Beeldbewerking in Photoshop?

Ben jij klaar om je foto’s dat extra sprankje WOW mee te geven?

Uit je foto halen wat er al in zit en hem echt laten knallen?

 

Doe dan mee met deze gratis Masterclass en maak vliegende start met de Magie van Adobe Photoshop.

Adobe Photoshop is een prachtig grafisch programma waarmee je digitale beeldmateriaal kunt maken en bewerken. Dus niet speciaal of alleen maar bedoelt voor fotografen.
De mogelijkheden in Photoshop zijn dan ook zo veelomvattend dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je hier voor de eerste keer mee beginnen, dan kan het best een hele zoektocht zijn. Dat kost je niet alleen erg veel tijd, het leidt ook regelmatig tot teleurstellingen en frustratie omdat het bij jou altijd anders gaat dan in de tutorials. Maar dat kan natuurlijk anders en daar kan ik je bij helpen.

Wat ga ik je laten zien in deze Masterclass?

We maken een start met de basistechnieken van Adobe Photoshop.

  • Welke gereedschappen en aanpassingen gebruik ik als fotograaf? Je hoeft niet alle mogelijkheden van photoshop te kennen om je foto’s te kunnen perfectioneren.
  • Hoe werk je met lagen & maskers? Leer het basisprincipe van het werken in Photoshop.
  • Hoe kun je eenvoudig storende elementen uit je foto verwijderen? Alles wat je niet in je foto’s wilt hebben, wat je hinderlijk vindt of wat afleidt van het onderwerp, kun je als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.
Ja dit wil ik leren, ik doe mee!

Wat levert deze Masterclass jou op?

  • Na het volgen van deze Masterclass weet jij precies hoe Adobe Photoshop werkt als beeldbewerkingsprogramma voor fotografen.
  • Photoshop is overzichtelijk voor je geworden en je kunt een perfecte start maken met het perfectioneren van jouw foto’s. Zo ingewikkeld blijkt het allemaal toch niet te zijn.
  • En heb je de smaak te pakken? Door het volgen van deze Masterclass heb je een enorme voorsprong wanneer je wilt deelnemen aan mijn Complete Leerprogramma De Magie van Beeldbewerking. Daarom kan ik jou als deelnemer van de Masterclass een aantrekkelijk en exclusief aanbod doen wanneer je besluit mee te doen aan mijn Leerprogramma. Dit aanbod geldt zowel voor het 1:1 privé programma als die in zelf samengesteld groepsverband.
Daar ga ik voor, ja ik doe mee!

Doe mee en maak een vliegende start met de Magie van Photoshop

Gratis Online Masterclass

Woensdagavond 19 Juli 2023 

19.00-20.30 uur

via ZOOM

Mis deze kans niet, geef je op!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial