Skip to main content

WORKSHOP LEER DE MAGIE VAN FOTOGRAFIE


Heb jij net een nieuwe spiegelreflex of systeemcamera gekocht maar weet je nog niet wat deze allemaal kan? Fotografeer je nog op de automatische stand en wil je dit graag anders?

Ik help je in deze workshop  om van het maken van “kiekje” over te gaan naar echt fotograferen!

Ontdek in deze workshop de basis van het fotograferen. Stop met het fotograferen in de automatische stand. Maak zelf de mooiste foto’s en haal het beste uit je camera.

Je kunt deze workshop privé volgen of met een groepje (max 6 personen).

Lees hier meer informatie over de inhoud  van deze workshop Leer de Magie van Fotografie!


1:1 WORKSHOP LEER DE MAGIE VAN HONDENFOTOGRAFIE & BEELDBEWERKING


Dat valt niet mee hè, een mooie foto maken van je eigen hond of die van anderen? Ze doen altijd iets anders dan wat jij had bedacht.

Maar alles kun je leren. Hoe gaaf zou het zijn wanneer jij zelf foto’s van je eigen hond of die van anderen kunt maken, die het verdienen om als blikvanger aan de muur te hangen? Even wat anders dan de vele “kiekje” op je mobiele telefoon? Waardevolle herinneringen, dat zeker, maar misschien niet altijd geschikt voor in je interieur.

Wat als je ook nog eens de communicatie en het gedrag van je hond (honden in het algemeen) beter leert begrijpen? Een belangrijke onderdeel van deze workshop en basiskennis voor een goede hondenfotograaf.  Je zult merken dat je veel beter kunt aansluiten bij de belevingswereld van de hond. En dat ga je terug zien op de foto’s die jij straks zelf maakt!

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier meer informatie over de inhoud van deze 1:1 Workshop Leer de Magie van Hondenfotografie + Beeldbewerking


Het 1:1 Samen Onderweg Traject

Nieuw in 2022


Je hebt vast al eens een workshop of cursus gevolgd, meerdere misschien wel. Om de basis te leren of juist nieuwe vaardigheden zoals bijvoorbeeld hondenfotografie. Om het vervolgens vol goede moed zelf te gaan doen. En dan blijkt de praktijk soms lastiger dan je dacht. Je bent dingen vergeten, het lukt niet goed, je resultaten vallen tegen. Je kunt nergens heen met vragen en twijfels. Je enthousiasme en motivatie nemen af. De dagelijks bezigheden nemen al gauw weer de overhand en je komt niet meer aan fotograferen toe. Ligt je dure camera eenzaam stof te vangen. Vervelender nog, je ervaart niet meer het plezier en de ontspanning die het je altijd gaf. Zuchtend kijk je naar de mooie foto’s die op social media voorbij komen en blijf je denken, “ik wou dat ik dat ook kon”.

Hoe zou het voor je zijn wanneer je zelf deze mooie foto’s kunt maken? Dat je weer kunt genieten van het fotograferen, blij en trots bent wanneer je het resultaat ziet? Je ze vol zelfvertrouwen op social media durft te plaatsen en leuke reactie krijgt? Wanneer jij anderen blij kunt maken met prachtige foto’s van bijvoorbeeld hun huisdier?

In mijn 1:1 Samen Onderweg traject gaan we het realiseren. Jij gaat het doen, ik ga je helpen! Wil je weten hoe? Vraag de brochure Het 1:1 Samen Onderweg Traject aan voor meer informtie!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial